Sziasztok. Pest megyében és környékén szívesen találkoznék párral , hölggyel, akinek van kedve írhatna
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Sziasztok.Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Szevasztok kurjantesók!
Szexelő HETERO párt kukkolnék és hallgatnék élőben ma este Budapesten.
Írjatok priviben!
Szexelő HETERO párt kukkolnék és hallgatnék élőben ma este Budapesten.
Írjatok priviben!
Dugatnám kerek, csattogós formás popsimat. Belváros!
Bi párokkal ismerkednék
A többit privin.

A többit privin.
Sziasztok, most valaki Győrben?
SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
sziasztok hármas szexre keresek ma este urat hölgyet veszprém megyében helyem van írj
Asszonyok lányok párok Pest megye ?privi.
Volna kedve most budapesti párnak? Autóval vagyok,
sziasztok van it csaj veszprém megyében akki most házhoz jönne ?
After szex Pest megye ?asszonyok lányok párok ?privi .
van it beválalos párok veszprém megyében helyem van minden jóbban benne vagyok írj
Bi pasi aki megnézné egy 20-as faszt és egy strapabíró popsit is a hétvégén? Hármas kalandra valaki pesten? Írj elérhetőséget írok , ne itt várjunk egymásra órákig. Élvezzünk inkább.
Szegeden ma hellyel rendelkező férfit vagy bi párt keresek
Miskolcon most nálam tudunk talizni.
Most valaki Nyiregyházán?
Xxi.ker vagy Csepel környékén keresnék mostani szexre partnert
Bevállalós 50 feletti párt fogadnék otthonomban. Csak igényes, és bevállalós Párt!!!