Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Hölgyeim, péntek/szombat délelőtt kényeztetnék egy szép puncit..
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Fehervaron laza hokira vki?
Pribizz....köszi
Pribizz....köszi
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok
Sziasztok.
Ma este hölgy,pár. Helyem van Pesten.
Ma este hölgy,pár. Helyem van Pesten.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressünk kisebb mérettel rendelkező bi férfit, hölgyet.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressünk kisebb mérettel rendelkező bi férfit, hölgyet.
Szolnok környéki nőt keresek ma napközben!!
Sziasztok! Most kényeztetnek egy nőt, akkor is ha pár tagja, legyen 18-70 közt.
sziasztok Ma estére (csütörtök) vagy holnap estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Nagykanizsán keresek helyet,biszex találkozóhoz. Minden lehetőség szóba jöhet.
Ma kora délután Lajosmizse környékén valaki?
Miskolci hölgyet keresek harisnyás lábszexre
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok
Helyem nincs, utazni tudok
Sziasztok. Ma reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Most?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 12. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 18:30
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Veszprém és környékén (kb 60km) lenne hölgy, aki szexet keres? 28 éves vagyok, magas, vékony-sportos, ápolt, utazni tudok, több hellyel is rendelkezem. Balaton északi, déli part is mehet részemről.
Rendszeres találkozóban is benne vagyok.