Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Kerti medencével rendelkezőt meglátogatnék játékos fürdőzésre..
Budapest és környékén asszonyok lányok párok ?igényes sportos kan keresgél
privi !

Sziasztok holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Most Miskolcon pároknak uraknak búvóhelyet biztosítanék
Kecskeméten keresek nagymellű nőt mellgyúrásra!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Egyeztessetek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 08. szombat 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 07:14
Törölt felhasználó (4675444)

35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Egyeztessetek ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 08. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 07:23
Törölt felhasználó (4746169)

35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok ma Debrecenben vagy holnap korra reggel Nyíregyházán taliznék szívesen minden jó ban benne vagyok normális kedves macis srác vagyok ha valakinek van kedve várom priviben! Szép napot !
Ma a XIX ker elhanyagolt anyukát vagy nőt kényeztetnék!
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////—:::::::
Pest megye ?asszonyok lányok párok ?
Szepvolgyin lesz ma pár vagy hölgy hajnali 4:00 körül, velem is lehet jönni kocsival oda...
Írjatok privatban
Írjatok privatban
Holnap 1korul déli környékén valaki szopna?
Senki??
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 00:17

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! ! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! ! Valaki/Valakik?