Kár kár kár igaz minden meggyéböl keresel na ez a kár .
(Ez egy válasz Geryx9393 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Újpesten most pár vagy nő szexre?
Ooo kár hogy ilyen messze vagytok tőlem
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleség dupla örömére keresünk férfit
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Sziasztok. Szombat délután Hölgyet kényeztetnék. Szeged, Hódmezővásárhely, Makó környékéről
Csepelen van valaki?
Nőt, párt fogadnék budapesti lakásomon
sziasztok vannak itt olyan párok akik fiatal hetero srácot keresnek magukhoz 3adiknak és akik szoktak textilmentes fürdőbe nudizni vagy esetleg swinger cluba vagy házi swinger Zala Vas Veszprém megyéből ?
Sziasztok reptéren van kint valaki?
21:00 óra után szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Budán keresek estére élvezkedni @
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Szia!
Igazad Van!
Heteró alapon nekem semmi hölgy ez itt a statisztikám.
Pér meg nem igazán alakul.
Ennyi. (Ez egy válasz Tbi85 üzenetére (2024. 06. 05. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 11:43
Igazad Van!
Heteró alapon nekem semmi hölgy ez itt a statisztikám.
Pér meg nem igazán alakul.
Ennyi. (Ez egy válasz Tbi85 üzenetére (2024. 06. 05. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem heteró alapon alig jön itt össze valakinek bármi is. Talán pároknak, és azonos neműeket is elfogadóknak igen.
Én egy másik profilból, arcos fotót is vállalva, teljesen kitöltött adatlappal, normális bemutatkozással sem jött sok év alatt semmi össze. Mármint nem a szex nem jött össze, de még egy értelmes levelezés sem.
Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom.
Én egy másik profilból, arcos fotót is vállalva, teljesen kitöltött adatlappal, normális bemutatkozással sem jött sok év alatt semmi össze. Mármint nem a szex nem jött össze, de még egy értelmes levelezés sem.

Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom.
Holnap olyan a ki szopatna, üritene ?
Jött már össze nekem innen is, csak nem így. Ès nagy bizalmat ugyan nem fűzök hozzá a dologhoz, de nem veszítek vele semmit, úgyhogy mèg mindig azt mondom "egy próbát megèr"
(Ez egy válasz Tbi85 üzenetére (2024. 06. 05. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 11:43

Szerintem heteró alapon alig jön itt össze valakinek bármi is. Talán pároknak, és azonos neműeket is elfogadóknak igen.

Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom. (Ez egy válasz Andora üzenetére (2024. 06. 05. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 09:50

Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom. (Ez egy válasz Andora üzenetére (2024. 06. 05. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..