Valaki esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 07:26
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, kedd, szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Magnum X-plore nightra jön ma valaki, esetleg párjával? (koedukált, gendersemleges éjjel, este 7-től)
Budán keresek bi szexpartnert
Érett hölgy vagy pár ma napközben Szfvár Siófok Veszprém környékéről?
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
sziasztok vannak esetleg itt olyan párok akikhez lehet 3adniknak csatlakozni hetero alapon Zala Vas Somogy esetleg Veszprém megyéig?
Zalaegerszegen ma, kedd, szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Nagy ágyamban ismerkednék
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Hölgyek.
Mai nap Bp 16.ker és környéke,Hölgy V.pár 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap Bp 16.ker és környéke,Hölgy V.pár 1 laza Kalandra, autós, Orál...
sziasztok Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Sziasztok!
25-35 év közötti pasit keresek hármas felállásához egy vágyaim megéléséhez.
Ketten találkoznánk egy lánynál. Először csak én mennék fel hozzá, hogy előkészítsem a terepet. A lány szeme be lenne kötve, így várná a másik fiút. Én csak narrátorként vennék részt az eseményekben, vagyis én mondanám meg, hogy mi történjen. Irányítanám a másik fiút, hogy hogyan kényeztesse a lányt.
25-35 év közötti pasit keresek hármas felállásához egy vágyaim megéléséhez.
Ketten találkoznánk egy lánynál. Először csak én mennék fel hozzá, hogy előkészítsem a terepet. A lány szeme be lenne kötve, így várná a másik fiút. Én csak narrátorként vennék részt az eseményekben, vagyis én mondanám meg, hogy mi történjen. Irányítanám a másik fiút, hogy hogyan kényeztesse a lányt.
Pár, ki erre járna? Bp, Őrs...
Nagy fenekű hölgyet keresek minden jóra.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma estére keresek férfi partnert párommal 37 és 50 es korosztálybol!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Ma délután, este egy travikához keresek partnert!
sziasztok, 50 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Hello Hölgyek.
Mai nap ,18 óra után,Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap ,18 óra után,Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.