Ma délután szívesen szopnék egy jót.
Sziasztok, 2 negyvenes pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Akár ma este is szívesen meglátogatnák titeket. Írj privit
Leszopnék valakit most reggel... 10,16,17 ker.
Sziasztok! Budapesten vagy a környéken, lány vagy pár aki keresne egy kis izgalmat a hosszú hétvégén? Saját helyem van, de utazás sem probléma
Ma hajnalra keresek pasit aki szopatna...
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Éjfél után Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok!
Alkalmi partnerem keresem 05.18. szombaton az esti órákban egy gyors játékra, Kecskemét környéke.
Priviben írjatok!
Alkalmi partnerem keresem 05.18. szombaton az esti órákban egy gyors játékra, Kecskemét környéke.
Priviben írjatok!
Sziasztok! Mi 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Ma késő este, 22-23 óra után találkoznánk enyhe biszex pasival (min. 18/5 cm farokmérettel), vagy biszex iránt érdeklődő (fiú-lány) párral mindenki mindenkivel alapon. Hely szükséges! Ha nincs helyed, kocsiban orál lehetséges! Írj privátban!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok, igényes diszkrét, nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van.

Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Ma vagy holnap kivernem a farkadat. BP. kocsiban vagy szombaton ejjel a Glory Cafe-ban.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután-este Budapesten. Az sem gond ha az egyik fél bi. Ápolt, igényes és diszkrét vagyok.
Párhoz csatlakoznék ma délután-este Budapesten. Az sem gond ha az egyik fél bi. Ápolt, igényes és diszkrét vagyok.
Balatonkenesén keresünk szombat vagy vasárnapra estére Bi hölgyet.
Sziasztok. Tudom picit messze van még, de megpróbálom. Jövőhét szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit?
Szopnék
Szopnék
Ma délutántól hétfőig Zalakaroson pihenünk ! Néhány órás erotikus programot keresünk szabadidőnk kellemes eltöltése céljából adatlapunk szerinti férfi társaságába ! Jelentkezőt ötletekkel privát üzenetben várunk !
Helyen rendelkező van Budapesten. Ma dél körül
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben