Sziasztok! BP,9ker Jozsef Attila ltp hölgyet szivesen kényeztettnék orálisan! helyem van! 32/F
Sziasztok pasikat keresünk egy hölgy örömére Budapesten
Olyat keresek, aki szereti, ha nyalogatják, imádják a lábait, és a talpát.
13 ker vagy pesten ma egy kis orál? vastagabb mérettel valaki?
Sziasztok! Ma este pasi? Pár?
Szolnok...
Szolnok...
Budapest XI. ker?
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
ma vagy holnap estére pár vagy hölgyet keresek Kiskőrös, Kecel, Soltvadkert, kiskunmajsán de akár távolabb is (utazni tudok). Részletek privátban.
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk!
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok
Budapesten, pest és fejér megyében szívesen találkoznék hölggyel illetve belevaló párokkal. Több éve élek Swinger életet (privátban és klubbokban). Fiatal, 28 éves, nagyobb farkú srác vagyok, amit jól is tudok használni. Amennyiben érdekesnek tűnök kérlek üzenetben keressetek meg ahol megtudjuk beszélni a részleteket. További jó keresgélést mindenkinek!
Budapesten, pest és fejér megyében szívesen találkoznék hölggyel illetve belevaló párokkal. Több éve élek Swinger életet (privátban és klubbokban). Fiatal, 28 éves, nagyobb farkú srác vagyok, amit jól is tudok használni. Amennyiben érdekesnek tűnök kérlek üzenetben keressetek meg ahol megtudjuk beszélni a részleteket. További jó keresgélést mindenkinek!

Csepelen szopatnék, szopnék
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányal vagy páral ismerkednénk lányos játékokra helyünk van
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 09:33
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok.
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézi,vagy ő is beszál
Akár Mostanában, Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke, autós/orál...
akár pasid nézi,vagy ő is beszál
Pénteken az esztergomi szaunában bi fiúkkal vagy párokkal ismerkednénk. No vakrandi jeligére

Én csak úgy puncit nyalnék Bp-n, bármi viszonzás nélkül is. Fotó, egyebek adatlapon.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
Sziasztok! Kamionos vagyok Pest környékéről keresek utitarsat aki kíváncsi erre a világra. Szívesen fogadom a társaságot. Írj ha érdekel. Ma délután Csepelről Mosonmagyaróvárra megyek, ottalvós és holnap vissza csepelre
Privátban írj kérlek ha érdekel
Privátban írj kérlek ha érdekel
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék