Este gödöllő ès környèkèn lesz valakinek ideje ès kedve valamihez?
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Csepelen veri valaki?
Jo reggelt hölgyek/urak.
Alkalmi vagy rendszeres, majd elválik.
Holnap, 27.én most szombaton nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, zene, lángos, hot-dog, stb..
Ismerkedésre szuper hely.
Még akármi is lehet. Élvezzük egymás társaságát.
Én ott leszek, gyertek ti is, hogy kellemes napunk legyen.
Alkalmi vagy rendszeres, majd elválik.
Holnap, 27.én most szombaton nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, zene, lángos, hot-dog, stb..
Ismerkedésre szuper hely.
Még akármi is lehet. Élvezzük egymás társaságát.
Én ott leszek, gyertek ti is, hogy kellemes napunk legyen.
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!! UI: Aki elsőre a képek alapján ítél,ne is keressen,azonnali tiltás lesz a vége!!!!
Sziasztok. Ma este valaki Veszprém vagy Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek, vagy kíváncsi heterót
Sziasztok diszkrét nem kövér helyes srác Győrben szopna. Hely van .

Ma este szívesen találkoznánk párral!
Sziasztok, 21 éves vagyok, mától egészen vasárnapig keresek Szolnokok lányokat / párokat közös örömhöz
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek. Budapesti hellyel rendelkező vagyok.
Szia!
Ma este fent leszek Budapesten teli zacskokkal!
Le csapolhatnad! (Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este fent leszek Budapesten teli zacskokkal!
Le csapolhatnad! (Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok , 05.11 este , Pest közelébe SW házibuli rendeznek , én is megyek ,de keresek egy hölgyet , csajszi aki elkísérne . Ha érdekel privátba megbeszéljük.
Laca
Laca
Ki szopatna meg ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Kecskeméten élvezésig cumiznék
Írj
Kíváncsi hetero pasi ?
Kecskeméten élvezésig cumiznék
Írj
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Dugni szerető belevaló pasit keresnék. Bp belváros.
Szép napot.Holnap vki Tapolca környékén?
Nem igaz, hogy nincsen senki ezen az oldalon aki kiverné velem vagy leszopnánk egymást!?
Sziasztok ! Ma 13-órára megyek a reptérhez masztizni kocsiban ! Szivesen venném kukkolók érkezését , de segítséget is elfogadok !
Párt néznék szex közben! Mezőkövesd környéke!