Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék péntek délután!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
sztok! Sportos, igényes és ápolt férfit keresnénk ma estére! Nagyobb vaskosabb méret előny!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Balaton déli parton massziroznék ,kényeztetnék hölgyet
Zalaegerszegen ma és csütörtök este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok.
Baja és környékéről valaki esetleg?
Baja és környékéről valaki esetleg?
Sziasztok Győrben cumizna helyes diszkret nem kövér srác. Hely van.

Most Miskolcon valaki valakik? Helyem van
Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. Hetero férfi vagyok, 46 183/85
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Sziasztok!Swinger bulit szervezek 2024.04.20.-án Nyíregyházán.Várom hölgyek,párok jelentkezését.Érdeklődni privátban lehet.Puszi Kata
Ma délután Győrben valaki?
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon.
Irj privatban
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 04. 17. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 07:23

Hello
Dél körül Budapest, Budaörs keresnék partnert.
M0, M1 környéke.
M0, M1 környéke.
Ma délelőtt folyamán Cegléd környékén valaki?
Zalaegerszegen ma és csütörtök este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Budaörsön vagyok hely nics autodban ?
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 04. 17. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 07:23

Hello
M0, M1 környéke.
M0, M1 környéke.
Délelőtt vki fehervaron laza hokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Pécs és környékén valaki(k)?