Izgalmas kikapcsolódási lehetőséget keresek számomra kizárólag heteró alapon!
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok! Valaki, valakik most Gödöllőn? Helyem van.Várom leveled! Köszönöm!
Most reggel 6-7 óra környékén , keresnék egy srácot autós kalandra. Pár szexképet mutatnék páromról és közbe elkezdenének járni a kezek. Akár csak az enyém. Rövid de izgalmas kis kaland . Pár is érdekelne természetesen.
Pest megyében vagyok. Bevált helyem van
Pest megyében vagyok. Bevált helyem van
Sziasztok
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Holnap napközbeni fürdőzésre mennénk, de még nincs helyszín. Hetero férfi csatakozhatna hozzánk ha tud helyet ahol találkozhatnánk ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok!
Borsod megyében
Tiszalúcon tudtok jó kurvát ?
Lehetőleg fiatalt .
Borsod megyében
Tiszalúcon tudtok jó kurvát ?
Lehetőleg fiatalt .
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek bi férfi tagú párral vagy bi pasival
Sziasztok! Ma kinek volna kedve találkozni, Kecskemét és környékén?
Hány éves vagy....és még mindig hiszel a mesékben????
(Ez egy válasz Segítőkéz 47 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:11

Sziasztok! Még mindig várom, hogy rám írjon az a Pár akivel Bánrévén találkoztam!
Ma delutan, estére keresek hetero alapon partnert Miskolcon , párok lányok üzeneteit várom, találkozni nálam tudunk, de utazok is
Sziasztok! Még mindig várom, hogy rám írjon az a Pár akivel Bánrévén találkoztam!
Szia! Én a közelben lakom.
(Ez egy válasz andris891 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes, bevállalós tapasztalt férfiként Bevállalós nyitott érett párokkal találkoznék.
Szűk popsit keresek dugásra.
Sziasztok!
Holnap estére-éjjelre keresek szimpi nagyon àpolt pàrt, vagy hölgyet puncinyalàsra több orgazmussal. Akàr viszonzàs nélkül is. Helyem van.
Holnap estére-éjjelre keresek szimpi nagyon àpolt pàrt, vagy hölgyet puncinyalàsra több orgazmussal. Akàr viszonzàs nélkül is. Helyem van.