Sziasztok!
Ma este Debrecen környékén szívesen találkoznék egy kedves párral, akik valóra válthatnának egy nagy vágyat a szülinapomon.
Fiatal kedves fiú vagyok.
Ma este Debrecen környékén szívesen találkoznék egy kedves párral, akik valóra válthatnának egy nagy vágyat a szülinapomon.

Fiatal kedves fiú vagyok.

Feleséget vagy barátnőt kényeztetnék a párja előtt! Utazàs nem gond!
Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok, vastag farokkal
Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok, vastag farokkal
Sziasztok nagyon szívesen találkoznánk egy kedves normális párral mi 31 éves kedves ápolt fiú macis hölgy nőiesen telt alkatú! Ha van kedvetek írjatok bátran Nyíregyházán helyünk is van !
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Zala és a környező megyékből párt keresek.
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok.
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze

Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
Sziasztok. Holnap délelőtt Székesfehérváron ismerkednék, kalandoznék. Írj privát.
sziasztok ma estére párokat fogadnánk párcserére ismerkedésre irjatok ha rá értek gyertek ell hozzánk
Hetvegen keszthely es kornyeke, holgyel talalkoznek kolcsonos oromszerzes celjabol, hely van termeszetesen
Sziasztok! Pàrokkal szívesen találkoznék, ahol a pasi enyhe bi és működhet a kölcsönös oràl!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Holnap Balatonbogláron vagy a környeken szeretnék ismerkedni szingli csajjal vagy izgalmas párral
Sziasztok
Ma éjszaka, vagy holnap reggel Hévizen hölgy?
Jól szituált 40 es vagyok
Ma éjszaka, vagy holnap reggel Hévizen hölgy?
Jól szituált 40 es vagyok
Repteren piros furgon a kiserdonel innen?
Sziasztok! Kecslemét és környékén lenne valaki esetleg?
40es 190/90 vastag farkú pasi ismerkedne.
MA tali valaki bp.,pest,heves,nograd megye?
☺️
☺️
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!