Ma délután Csepelen szooatnék,szopnék
Sziasztok
Ma este megyek a swingerforyou-ba szauna szeánszra pihenni, lazítani kicsit. Ha esetleg lenne kedved egy hölgynek csatlakozni mellém és együtt menni, keressetek meg bátran. Nem a sexen van a hangsúly hanem a pihenésen és relaxáláson, de persze ha úgy hozza az este, nem fordulok el
Keressetek üzenetben ha esetleg lenne kedved eljönni velem
Ma este megyek a swingerforyou-ba szauna szeánszra pihenni, lazítani kicsit. Ha esetleg lenne kedved egy hölgynek csatlakozni mellém és együtt menni, keressetek meg bátran. Nem a sexen van a hangsúly hanem a pihenésen és relaxáláson, de persze ha úgy hozza az este, nem fordulok el

Zala,Vas és Somogy megyékből keresek párt club látogatásra.
Pécs, valaki?
Reptérnél???
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Balaton deli partjan fiatal passziv?
Sziasztok! Ma 17 óra után ( egész estig ráérek) leszopnék valakit, akár átlógatós gloryhole is megoldható.
Helyem van a 13 kerületben.
Írj privátban
Helyem van a 13 kerületben.
Írj privátban
Reptér most?
Délután szopnék Nyiregyen, hely nincs, az írjon akit érdekel, nem levelezgetek.
11óra után pár vagy hölgy reptér és környékén?
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Sziasztok most valaki tudna jonni budaörsre ? Szopatnek

Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire
Privire
Újpesten most valaki?
Dél-pesten keresünk napközben pasit hetero alapon hölgy örömére ,legyél szőrtelen és 30-45 közötti ...
Csepelen 60-as passzív?
Baranyában elhanyagolt hólgyet keresek . 56 éves ápolt ffi , nem dohányzok .