A hétvégén szopatnék Tiszafüreden,hölgyet vagy urat is, szimpátia esetén. A hely, megoldott.
Sziasztok, szexet akarok most azonnal. Lehetsz hetero vagy bi, nem szamít. Gyere szopass ès dugj meg.
Priviben írj
Priviben írj
Sziasztok Miskolc most
Ma 11. Kerületben párt fogadnèk.
Mai nap keresek. Minden ami mindenkinek izgató, nálatok de nálam is meg oldható. Persze csak párok .
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este orálisan.
Helyem van.
Helyem van.
Adatlapom alapjan keresek elsosorban Holgyeket esetleg parokat prosztata kenyeztetesre, analis tagitasra. Nem szamit ha nem vagy jartas a temaban, a lelkesedes a fontos. Irj bizalommal!
Sziasztok!
Ma szopnék Kecskeméten!
Írj ha érdekel…
Ma szopnék Kecskeméten!
Írj ha érdekel…
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Valaki most fogadna egy pasit a hetedik keruletben, gyors kenyeztetere?
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Van most valaki Dél-pest környékén, aki kiverné vagy bekapná nekem??
Ha nem pénzért csinálnátok még jó is lehetne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 03. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 11:23
Törölt felhasználó (4675444)
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bisex pasi vagy srác fejér mben fehérváron közöshokira hétfön szabadban vhol?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok, 28-178-70 XL
Sziasztok,kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Fiatal kitartó srác vagyok,utazni tudok.
Sziasztok Pécs környékén pár lány hölgy esetleg nem érné rá?
Hajógyári szigetre keresek esti partnert
Sose tudni, hátha..
Komárom közelében mostanság? pár,hölgy....
Komárom közelében mostanság? pár,hölgy....

naphal

nickers01