Békéscsaba, Orosháza és környékén ma délelött?
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok. Csongrád és Szentes környékén hölgyhöz párhoz csatlakoznék szerdáig.
Valaki le szopna budaorson
Sziasztok.
Érden és környékén keresnek olyan partnert aki benne lenne egy hosszas kellemes idő eltoltesebe..

Sziasztok. Szentes és környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznék szerdáig
Sziasztok. Szentes és környékén hölgyhöz , párthoz csatlakoznék szerdáig.
Sziasztok, ma este Bp. környekén bárhol csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz aki kényeztetésre vágyik
.35 éves sportos, igényes férfi vagyok. Hely is van, autó is. Tudok menni, de fogadni is.

Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok!
Ma este aktív srác orálra? (Budapest)
Ma este aktív srác orálra? (Budapest)
Sziasztok, mától egészen péntekig keresek lányt / párt Kecskeméten. 21 éves fiú vagyok. Csak késő délután / este érek rá. Küldő nem számít. Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj
Sziasztok ! Szekszárdi nyitott diszkrét esetleg hellyel rendelkező szexpartnert keresek minden jóra mindenre nyitott ápolt férfi vagyok nagyobb vastagabb mérettel . Írj privát üzenetet köszi.
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Sziasztok ,helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van!

Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Fél kilenc, kilenc körül autós kaland 4.ker, vagy Budakalász
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Szegedi vagy környéki párt keresünk akikhez alkalmanként csatlakozna két jó adotságú jóbarát. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Privát üzenetben várjuk a jelentkezést. Ui: Beválalós hölgy is írhat!
Sziasztok.
Nyíregyháza környékén pár,vagy hölgy?
Bármi érdekel..elhanyagolt hölgyek,párok akiknek már unalmas a szex.
Érezzük jól egymást egy kicsit!
Nyíregyháza környékén pár,vagy hölgy?
Bármi érdekel..elhanyagolt hölgyek,párok akiknek már unalmas a szex.
Érezzük jól egymást egy kicsit!