Holnap délután csepelen szopatnék, szopnék
Köszönöm szépen az élményt
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 03. 19. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 06:30

Ma délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk. Kis iszogatás, beszélgetés. A többi pedig alakul
Ma szopnék Tata Komárom környékén.
Holgyekkel es bi parokkal ismerkednek budapesten es vonzaskorzeteben szolo pasi nem erdekel.
Gödön vagy a környéken kalandoznek most délelőtt akár kocsiba s

Sziasztok. Holnap reggel Bpn szoptatnék. Írj privát.
Ma szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit.
Pest és MO környéke.

Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
Sziasztok!
Ma napközben kinyalnék hölgyet. Budapest és környékén keresek, nagyobb egyterű autóm van, így akár autóban is lehetséges.
Ma napközben kinyalnék hölgyet. Budapest és környékén keresek, nagyobb egyterű autóm van, így akár autóban is lehetséges.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Ma délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Helyes diszkrét srác Budaörsön cumizna.

Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni
Írjatok
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 03. 18. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 20:20

Holnap délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Holnap délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok
Dombóvár és környéke,Hölgy esetleg pár?
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.