Ma estére keresek nőt/párt. Csak szopatás! Autó is oké. 22/F diszkréció/korrektség adott és el is várt. Pest megye lenne a legjobb!
szopós kalandot keresek Délegyháza soroksár vonalon
Ma valaki Siófok?
Üdv. Mezőtúron fogadok ma hölgyet illetve párt. live:.cid.b532f07db4a2f77d
Kanos, vékony, fiatalt szopnék, akár most. Autózni tudok, meg is dughatnál, ha akarod.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Üdv mindenkinek ma este Győrben valaki hölgyek
Kedd estére keresek strapabíró baszni szerető pasit. Belváros Bp.
Sziasztok !
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket
Szerdán (07.26) Pesten leszek .Szívesen csatlakoznék párokhoz, akar mindkét fél örömére is , de nemtől függetlenül szophato is vagyok . Várom az üzeneteket

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Ma délelőtt keresek rétság és környékén egy vagy több hölgyet eléggé szokatlan és nemhétköznapi kalandra. Részletek privátban
Ma délelőtt keresek rétság és környékén egy vagy több hölgyet eléggé szokatlan és nemhétköznapi kalandra. Részletek privátban

Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Nyíregyházán aranyos vékony fiúként idősebb párokat keresek.
Veszprém Balatonfüred környéke most..pár, pasi , hölgy..utazni tudok
Kerepes,Kistarcsa most de.?
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sexpartnereim keresném most!
Pécel,Isaszeg!Hely kell!
Pécel,Isaszeg!Hely kell!
Fehérvár környékén keresek most