Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja jelenlétében…Utazni tudok!
Budán fogadnék fiatal biszex párt!
Szívesen találkoznék párral mai nap. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Holnap reggel fehérvaron kalandra vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Orálisan kényeztetnék NŐT viszonzás nélkül
Pest megyében
Pest megyében
Ma is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 08. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 17:22
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Sziasztok. Cuckoldra keresünk jó méretű férfit. Max 50 évesig. 180 centi 80kiló. Kecskemét kőrnyékén. Wibered legyen
Sexpartnert keresek Csongrádon hely van
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!
Monor
Monor
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Zalaegerszegen este 9 után szopnék. Hely adott.
Helló! XI-XXII környékén kalandoznék!Hölgyet,párt keresek.
Sziasztok,
Ma estére keresnék tabumentes szexre nőt vagy párt. Ápolt, igényes férfi vagyok, helyem Tökölön lenne.
Ma estére keresnék tabumentes szexre nőt vagy párt. Ápolt, igényes férfi vagyok, helyem Tökölön lenne.
Budapesten ma valaki? Akár pár is jöhet. Hely van, de utazni is tudok.
Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.

Sziasztok,Nyíregyházán péntek/ szombaton szívesen fogadnék egy hölgyet vagy párt lakásomon,de utazni is tudok. Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intimmel.