Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel,de.!
Cegléd,Lajosmizse!Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma reggel,de.!
Cegléd,Lajosmizse!Hely kell!
150/60/23 DDmell csinos baratnommel keresünk kondis nagyon izmos ferfit hosszutavra!
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
A mai nap házaspár lesz esetleg innen Kecskemét fürdőben?
Tatabányai és/vagy a közelében aktiv-unit keresek max.45ig.Vagy ilyen ffi tagú párt.Telefonos elérhetőség alap!
Ma 11 körül szopnék ha valakit érdekel a 17ker be vagy környéken.
Üdv mindenkinek!
Holnap a Vll.kerületben töltöm az éjszakát!
Szívesen fogadnám többszöri kényeztetésre vágyó hölgy társaságát!
Esetleg pár is szóba jöhet!
Holnap a Vll.kerületben töltöm az éjszakát!
Szívesen fogadnám többszöri kényeztetésre vágyó hölgy társaságát!
Esetleg pár is szóba jöhet!
Szopnék ma Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén,helyem van diszkréció higiénia..
Pécsen érett hölgyet vagy párt keresek hetero alapon a hölgy örömére!
Sexpartnerem keresném most de.!Dabas,Sz.szentmiklós,Bugyi!
Hely kell!
Hely kell!
Ma Budapesten valaki szexre? Hely ok.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma Budapesten hölgyek, párok írjátok bátran.
Szopok v szopatnal Pesten kihez lehet meni
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.
Ma vagy holnap este hölgy , pár?
Ma esti "autós" kalandra hölgy vagy pár Veszprém vagy környékén?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma este Budapesten szopatnék. Ápolt hetvenes. Ha kell, hely van, vagy kocsiban.
Most a nepligetnél fiatal szöszi utcalányhoz keresek bi fiút hármasra.