sziasztok ma este keresek kalandot ! helyem megoldott Maglódon
Sziasztok !
Ma este nincs valakinek kedve kalandozni ?
Lányok,párok ?
Ma este nincs valakinek kedve kalandozni ?
Lányok,párok ?
Miskolc most nálam?
15- én,Hajduszoboszón bi,aktív partnert keresek hellyel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Holnap reggel/de. 8-12h között meglátogatnék hölgyet vagy párt Érd és 30 km vonzáskörzetében. Mások által helyesnek tartott pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Valaki akinek van mű pinaja?
Sziasztok
Mai napon Nyiregyen leszek, valakinek lenne kedve egy kis kalandra? Helyem sajnos nincs.

Zalaegerszegen ma, kedd szerda 17-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress köszönöm.
Pasit keresek, aki a kavemba adna , frissen felt suritett tejet. Helyem van.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most reggel!Monor!
Sexpartnereim fogadnám most reggel!Monor!
Győr - Mosonmagyaróvár hölgy vagy pár így kora reggel?
Fehervaron vki kalandra?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Kedd reggelre keresek kalandot Bpn vagy környékén. Írj privát.
Sziasztok pasit keresünk kedd délelötre hármas szexre hetero alapon 35 éves korig győr környékén vagy tudj utazni
Én a beírásokra szoktam reagálni és kellemes találkozásaim voltak gyönyörű nőkkel, akikkel nagyon kellemesen éreztük magunkat.
(Ez egy válasz Tom Apó üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenne egy olyan hölgy aki velem töltené a dec 28 jan 2 ig Egerszalókon élvezetes év vége
Kaposváron rendszeres alkalmi egy kanos pasival? Hely kell!
Nem vagyok független. Privi? Viber kell. Vastagom van.
Nem vagyok független. Privi? Viber kell. Vastagom van.
Győrben most hellyel rendelkező srác szexrandit keres