Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Sziasztok párhoz esetleg egyedül élő, nőhöz csatlakoznék a belvárosban, helyel rendelkezők előnyben.
Sziasztok! Hölgyel, párral kalandoznék ma Fejér-megyében.Én 37 éves 191 magas vagyok.
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 27. szerda 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 05:37
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep között (27-30) között orálisan. Hely van.
Szép napot mindenkinek. Szeretnék találkozni párral, hölggyel legfőképp Pest megyében és környékén. Akinek lenne kedve ismerkedni írhatna vissza.
Sziasztok! Ápolt, diszkrét bi férfit keresünk harmadiknak hétvégére, esti órákban.
Sziasztok.
Péntek estére keresek hölgyet vagy párt.
Péntek estére keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Ma este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is. Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Ma este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is. Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Szigetszentmikloson szopnék ma napközben
Hölgy elött masztiznék autóban,Budapest és környékén!
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma napközben!
Párt,hölgyet fogadnék ma napközben!
Hölgyeket bi parokat keresek budapesten és pestmegyeben aktiv vagyok
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező férfi keres biszex párt egy forró délutánra.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep között (27-30) között orálisan. Hely van.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok Ferfiak!
29 eves passziv fiukent nagyon szűk popsival, várom jelentkezésteket!
A domommal Győrben Januar 19. En alávetem magam uralkodásának,
Amihez hozzátartozik popsim használatara "megtermekenyitesre" adott helyzet es ido mikozben o vegignezi.
29 eves passziv fiukent nagyon szűk popsival, várom jelentkezésteket!
A domommal Győrben Januar 19. En alávetem magam uralkodásának,
Amihez hozzátartozik popsim használatara "megtermekenyitesre" adott helyzet es ido mikozben o vegignezi.
Két ünnep között pasival találkoznék. Hely megoldott belvárosban
Sziasztok! Budapesten mostanában ráérő pár, hölgy? Akár autós kaland is! Csak hetero alapon
X.kerület?
(Ez egy válasz Bpboyy üzenetére (2023. 12. 26. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hatvan környékén hölgyek, párok ma este ?