Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolnia miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!Ma esti kalandra!!
Párokat keresnénk ahol a lány és a férfi is bi be állitottságú a párommal szivesen ki probálnánk mindenki mindenkivel budapest13.ker
Aktív biszex vagy hetero pasi jelentkezését várom. Diszkréció adott és elvárt.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Sziasztok!
Párokat keresünk négyes gabalyodásra, viszont hetero férfi beszállótól sem vagyunk elzárkozva! Privatban irjatok! I&L
Párokat keresünk négyes gabalyodásra, viszont hetero férfi beszállótól sem vagyunk elzárkozva! Privatban irjatok! I&L
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Bisex párhoz csatlakoznék ma este. Szívesen kinyalnél.egy televert puncit.
A torkomba lehet lőni.
A torkomba lehet lőni.
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!
győrben keresek ötvenes-hatvanas hölgyet,holnap vagy szombat estére
Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 11:20
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen most pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Hely adott.
valaki ma este hölgy vagy pár?
Kaposváron melyik hölgy punciját kenyeztethetem? Hely kell!
BP.,most délután?Hely ok!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Nőt szopatnék ma a belvárosban, hely van
Szopatna most valaki Bp? Légy ápolt, 50 év alatt. Én 38 vagyok.
Sexpartnereim fogadnám ma délután!BP.,19.kerületben!
44 éves férfi keres közös masztihoz partnert. 13.ker.
Nyíregyházán kukkolnék valakit maszti közben, akár segítek is. Szilveszteri buliban is benne vagyok, helyem sajnos nincs.