Sziasztok! Napközben várok hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom Üzeneted!
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Keleti környékén sos szexet keresek
De benyalnék valakinek most.
Pestit keresek
Pestit keresek
Sziasztok. Holnap délelőttre keresek kalandot Bpn vagy környékén. Írj privát.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Csepelen hölgyet kényeztetnék
Sziasztok! Szolnokon keresek párokat, lányokat a mai estére
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Jo reggelt.
Ma 12:00 ig fogadni is tudok hölgyet
Ma 12:00 ig fogadni is tudok hölgyet

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Dorog,Esztergomban!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Dorog,Esztergomban!
Ma vagy holnap este Dunaújváros valaki ?? Pár is ok ! Ne drogozz ! Legyél tiszta és igényes és diszkrét !!
Ma is remek ajánlatok közül választhatunk

sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Nyeld.....
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Tata környékén szopatna valaki?
Napközben nyaralóban nyugodt környezetben idősebb pasi,úr kedvére tennék.
Pécsen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére hetero alapon vagy hölgyeket kényeztetnék szívesen!
Írjatok ha van kérdés!
Írjatok ha van kérdés!