Sziasztok!
Ma délutánra keresek női partnert Budapesten akinek lenne kedve egy kis szórakozásra!
28 éves budapesti, sportos srác vagyok, nagyobb szerszámmal

Ma délutánra keresek női partnert Budapesten akinek lenne kedve egy kis szórakozásra!
28 éves budapesti, sportos srác vagyok, nagyobb szerszámmal

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bizsereg a popsipunci

Sziasztok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok. Budapesten vagy környékén kalandoznék. Írj privát.
Veszprém?
Fehervaron ma valaki talira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok!Ma napközben Budapest és környékén keresek partnert és partnereket!
Szia! Nem kötekedés de abszolút nem 100%! Pasi biztis van az nem kérdés csak megfelel e az elvárásnak? Mert az abszolút nem biztos!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 21:44

Ha tudtok utazni és szexparti akkor ugorjatok be valamelyik swingerbe
mindenféle egyeztetés nélkül adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal találtok partnereket

Ha tudtok utazni és szexparti akkor ugorjatok be valamelyik swingerbe
mindenféle egyeztetés nélkül adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal találtok partnereket
(Ez egy válasz szexparty üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 21:17

Sziasztok! 14- 27-ig pihenőn leszünk. Konkrétan nem terveztük el hova megyünk de benne lennénk bármilyen buliba. A távolság nem akadály. Szívesen ismerkednénk párokkal ,hölggyel, és nagy farkú urakkal.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Sziasztok! 14- 27-ig pihenőn leszünk. Konkrétan nem terveztük el hova megyünk de benne lennénk bármilyen buliba. A távolság nem akadály. Szívesen ismerkednénk párokkal ,hölggyel, és nagy farkú urakkal.
Sziasztok, bp-n keresek hölgyet, akár napközbeni randira is

Holnap fehérvaron vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok ma estere keresek partnert holgy vagy pár. Ill barmikor estefelé Szarvas s 100km korzet max. Fogadni Szeptembertől tudlak igenyes szuper nyaralómba Szarvason.
Ma éjjel valaki kaland? Budapest és környéke
Kocsim van. Privátba írj.
Kocsim van. Privátba írj.
Ma kiverném valakinek Veszprémben

Sziasztok szép napot ma egy bi passzív pasi Debrecenben?
Hölgyet keresek ma estère, helyem van