Sziasztok!
Ma estére keresnék/tudnék fogadni párt, akik nyitottak egy hármas gabalyodásra, úgy hogy ilyen téren még kezdőnek számítanék! Abban nem reménykedem, hogy magányos hölgy jelentkezne, de azt is örömmel veszem!
Privátban egyeztessük a részleteket!
Ma estére keresnék/tudnék fogadni párt, akik nyitottak egy hármas gabalyodásra, úgy hogy ilyen téren még kezdőnek számítanék! Abban nem reménykedem, hogy magányos hölgy jelentkezne, de azt is örömmel veszem!
Privátban egyeztessük a részleteket!
Párt fogadnank ma este Kaposvár on, minden jóba benne vagyunk privátban írjátok
Sziasztok . Most Egerben valaki szoptatna ?
Hölgyekkel parokkal ismerkednek bpn
Holnapi napra keresünk férfit feleség dupla örömére....
Sziasztok. Adatlapunk alapján keresünk.
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kielégítenék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
Az üzeneteket privátba kérném, elérhetőséget is adjatok hogy fel tudjam venni a kapcsolatot!
sziasztok ma estére keresnénk párt négyesre (párcserével és egyebekkel )
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok. Most ma esetleg lenne itt hölgy vagy pár aki csatlakozna hozzánk.
Egyoldalúan szopnék 40+, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, helyes, biszex passzív srác vagyok.

08.05. Szombat este 10 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Leginkább idős férfiak jönnek be ők előnyben vannak .Kint leszek autóval Szombathely határában eldugott helyen ha jönnél írj és megmondom hol vagyok . Írj magadról és vágyadról is néhány szót , esetleg képet (intim is jó ) esetleg m86 Vámoscsalád pihenőbe is ok .
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Sziasztok párt keresnèk ma estère hely van Csepel sziget
Vihar vihar hátán, Debrecen-újkerti lakásom ablakából csekély 25-30 db tövestől kicsavart fát látok... DE a nyugalom szigete Nálam egy fincsi masszázs extrával...HÍVJ(atok)!
Ehhez csak el kell jönnöd-jönnötök Hozzám, meztelen masszőr masszázspadon vagy kényelmes franciaágyon Rád vár álló dákóval ma este is vagy hétvégén!
Keress(etek) bátran! Itt a helyed-helyetek nálam!!!
Ehhez csak el kell jönnöd-jönnötök Hozzám, meztelen masszőr masszázspadon vagy kényelmes franciaágyon Rád vár álló dákóval ma este is vagy hétvégén!
Keress(etek) bátran! Itt a helyed-helyetek nálam!!!
Szombaton szívesen kényeztetnék orálisan férfias pasit Debrecenbe vagy szoboszlón. Lehet kölcsönös vagy csak egymásnak maszti is.
Hely megoldható.
Hely megoldható.
Sziasztok.
Esetleg mostanába aki kikapcsolódna, Érd és környéke...?

Sziasztok.
Esetleg mostanába aki kikapcsolódna, Érd és környéke...?

Sziasztok! Jövő héten bár melyik nap találkoznék hölgyekkel v házaspárral, Debrecen és környékén. 18 töl 60 éves korig.
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező srácot kalandra Budapesten belül.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.
Ma este keresek hellyel rendelkező srácot kalandra Budapesten belül.
Én 27 éves, sportos, passzív srác vagyok.