Sziasztok
Holnap estére keresek hölgyet akivel eltölthetünk egy kellemes estét
helyem van.
Holnap estére keresek hölgyet akivel eltölthetünk egy kellemes estét

Monor most?
Sexpartnerem keresném!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném!
Hely kell!
Sziasztok! Pár, hölgy hetero alapon?
Sziasztok
Potens, normális férfi jöhetne ma este asszonykát dugni
Potens, normális férfi jöhetne ma este asszonykát dugni
Fehervaron kalandozni vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok !
Ma este tartok egy kis privát bulit. Hölgy/hölgyek és/vagy pár/párok jelentkezését várom privát üzenetben.
Ma este tartok egy kis privát bulit. Hölgy/hölgyek és/vagy pár/párok jelentkezését várom privát üzenetben.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
Etyek környèkèn ismerkednèk párral vagy hölgyel

Lajosmizse,Dabas?
Sexpartnereim keresném ma de.!
Se
Se
Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal ismerkednék
Holgyet part keresek akar délelőtti talallkaval budapesten
Gyöngyösön vagy környékén keresek szopni imádo pasit lehetöleg helyel rendelkezöt diszkréció higénia adot és elvárt.hoszutávu barátcság is érdekel de ha csak szopni szeretnél akor megyek lehuzom a nadrágom szopsz és már megyek is.mintha otsem jártam volna .ha érdekel a dolog keres privátba .lehetsz nös vagy egyedül álo.
Pasi hölgy vagy pár ma délelőtt? Zala megye Vas megye, privizz!
Sziasztok. Mostanra keresek hölgyet szexre. Ujpesten
Sziasztok!
Ceglédbercel,Cegléd,Lajosmizse!
Ceglédbercel,Cegléd,Lajosmizse!
Egészen pontosan már mától aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Továbbra is aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 09. 20. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 20:15

Sziasztok! Holnaptól egész hétvégén hölgy, pár(hölgy tagjának) kellemes társasága lennék..Heves megye és környéke..
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Párt fogadnék miskolc mellett . Október 7 este
Vannak jelenkezők?
Vannak jelenkezők?