Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!
Baszni akaró férfias srác/pasi ma? Hely belvárosban.
Ma 12:30 körül keresek aktív partnert orálhoz Budapestről.
Hely szükséges. Én 27 éves, normális testalkatú passzív vagyok.
Hely szükséges. Én 27 éves, normális testalkatú passzív vagyok.
Újpesten valaki?
Sziasztok!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?Hely van!
Képet email-ben küldök!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?Hely van!
Képet email-ben küldök!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot

sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében.ma (péntek ) estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok ma este fiatal srác keres párokat Fejér megyében utazni tudok fogadni sajnos nem.
Sziasztok. Bpn keresek kalandot délelőtt. Írj priv.
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok. Egyszer talán hátha..
Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén.

Péntek estére Siófokon és környékén keresünk párt vagy nőt
Hetero alapon
2fiu 1lany vagy 3fiu 1lany felallashoz.
Hetero alapon
2fiu 1lany vagy 3fiu 1lany felallashoz.
Sziasztok. Egyszer talán hátha..
Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén

Reggel 8 kor szopatnék Gödöllőn asszonyok ?Lányok ?Reggeli spriccparty ?Sok sok vitaminnal !privi !
Izgalmas este még érdekelne pasit? Belváros
Sziasztok! Szombat estére(05.27.-e) keresünk PÁRT! Csak PÁRT! Természetesen, hosszabb távra is! Fogadni,utazni is tudunk! Olvass bemutatkozást, mielőtt írsz!
sexpartnert keresek győrben,ötvenes hölgy személyében,nem gond ha nem vagy független!
Péntek estére Siófok+-50km körzetében keresünk haverommal párt vagy nőt.

Sziasztok! Én nagyon szívesen ismerkednék veletek, benne lennék sok izgalmas dologban. Írjatok nekem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 18:15
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Párokkal és ferfiakkal ismerkednénk!! A hétvegére keresünk!! Várjuk a jelentkezőket fogadni és utazni is tudunk(parok esetén utazunk csak)!!