7 honapos terhes 150/55/23 baratnommel keresunk nagyfarku pasit
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Pécsen vagy Kaposvár most valaki?
Fehervaron kalandra, bisex pasi vagy srac?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Ma és holnapra keresek nudizást, vitorlázást kedvelőket Balaton déli parton
Monor most?Hely ok!
Sportos, bi, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik...
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van

Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monor
Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monor
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Baranya Tolna esetleg Somogy megyében valaki
Sziasztok, ma délelőtt Barcikàn valaki/valakik?
A jövőhéten (2023.08.07 és 08.13. között) a szabadságomat töltöm. Erre az időszakra keresem szabadidőpartnerem, egy 18 és 45 év közötti hölgy személyében. Ha szívesen töltenéd velem az idődet, szeretsz új emberekkel megismerkedni, nyitott vagy a testi lelki élvezetekre, akkor neked szól ez a hirdetés!
37 éves kalandvágyó férfi vagyok, aktívan mozgok és felfedező szellemű vagyok. Szeretek a természetben barangolni, de nem vetem meg, hogy egy pohár bor mellet filmezzünk és összebújjunk. Célom tehát, hogy ezt az időszakot egy csinos, filigrán hölgy társaságában tudjam eltölteni, akivel kellemes élményekben gazdagodhatunk.
Amit kínálok neked:
-Kalandokban gazdag élmények
-Sok nevetés és jókedv
-Biztonságos és nyitott légkör, ahol a határaidat tiszteletben tartom
-Új barátság és emlékek
-Rengeteg orgazmus
Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál hozzám, akkor ne habozz! Írj néhány soros bemutatkozást magadról.Ha úgy érzem, hogy kölcsönösen jól kiegészítjük egymást, akkor találkozzunk, hogy jobban megismerjük egymást!
37 éves kalandvágyó férfi vagyok, aktívan mozgok és felfedező szellemű vagyok. Szeretek a természetben barangolni, de nem vetem meg, hogy egy pohár bor mellet filmezzünk és összebújjunk. Célom tehát, hogy ezt az időszakot egy csinos, filigrán hölgy társaságában tudjam eltölteni, akivel kellemes élményekben gazdagodhatunk.
Amit kínálok neked:
-Kalandokban gazdag élmények
-Sok nevetés és jókedv
-Biztonságos és nyitott légkör, ahol a határaidat tiszteletben tartom
-Új barátság és emlékek
-Rengeteg orgazmus
Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál hozzám, akkor ne habozz! Írj néhány soros bemutatkozást magadról.Ha úgy érzem, hogy kölcsönösen jól kiegészítjük egymást, akkor találkozzunk, hogy jobban megismerjük egymást!
Fehérváron vki közöshokira?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Balatonlelle környékén keresek ma , holnap a szabadidő kellemes eltöltésére Nőt, párt 3 as ra
Nyiregyhazan ma ejjel holgy vagy par akihez csatlakozhatom ?

Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!