Zalaegerszegen szerda csütörtök este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress!
Kedves Hölgyek, Párok! Ma délelőtt esetleg valaki egy kellemes házi welnesre? Szauna, yakuzzi, masszázs? Ápolt, kulturált, megbízható férfi vagyok. Privát üzenetben várok érdeklődést.
Zalaegerszegen szerda csütörtök este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztók !
A este Miskolc környékén?
A este Miskolc környékén?
Holnap reggel 5-6 óra között m3 Füzesabony- Budapest szakaszon, pihenőben nő vagy pár?
Ma valaki Balatonfüred 50 km-es körzetében?! Hölgy tàrsaságra gondolok. 26/F
Vagy valamelyik nyaralómba nyugodtan.. Csopak, Füred, Almádi..
Vagy valamelyik nyaralómba nyugodtan.. Csopak, Füred, Almádi..
Lenne Pár esetleg Hölgy Balaton északi partján mostanában? Esetleg autós kaland?
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok! Igényes, normális, diszkrét párnál örömmel nyalnék puncit miközben párja dugja, vagy nyalnék tisztára teli élvezett puncit. Csak olyan párok írjanak, akik valóban komolyan gondolják, és nem csak írogatni, és képzelődni akarnak a témáról. Szóló pasik köszi NEM! Tudok utazni, a hét bármely napján állok rendelkezésetekre.
Ma szopnék autóban akár kíváncsi heterot is. Komárom megye!
Holgyekkel parokkal ismerkednek bpn es vonzaskorzeteben
Helo...ffivel nővel franciáznék ma délelőtt..Pestit keresek
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Sziasztok!
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Ma délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, M0 környékén találkoznék hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!