Sziasztok!
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Sziasztok, Nő vagy pár aki szívesen találkozna ma este??
Sziasztok!
Ma estére keresek lány, hölgy társaságot. Helyem van Budapesten. Privizz
Ma estére keresek lány, hölgy társaságot. Helyem van Budapesten. Privizz
Sziasztok,
Budapesten és Pest megyében keresek olyan nőt vagy párt, akivel valóban lehet találkozni. Akár ma késő délutáni találkozással. Helyem dél pesten van.
Budapesten és Pest megyében keresek olyan nőt vagy párt, akivel valóban lehet találkozni. Akár ma késő délutáni találkozással. Helyem dél pesten van.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben

Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Sziasztok!
31 éves vagyok, Budapesten élek, és szeretnék ismerkedni egy 45-55 éves hölggyel. 180 cm magas, 65 kg súlyú férfi vagyok, és van néhány tetoválásom is. Szabadidőmben szeretek új dolgokat kipróbálni, érdekelnek a művészetek és a sport. Az életemben fontos a pozitív hozzáállás, a kalandok és az új kapcsolatok. Ha hasonló értékeket keresel, és szeretnél jobban megismerni, ne habozz írni!
31 éves vagyok, Budapesten élek, és szeretnék ismerkedni egy 45-55 éves hölggyel. 180 cm magas, 65 kg súlyú férfi vagyok, és van néhány tetoválásom is. Szabadidőmben szeretek új dolgokat kipróbálni, érdekelnek a művészetek és a sport. Az életemben fontos a pozitív hozzáállás, a kalandok és az új kapcsolatok. Ha hasonló értékeket keresel, és szeretnél jobban megismerni, ne habozz írni!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok!
Valaki most szopatna Ózdon ?
Valaki most szopatna Ózdon ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy Ma
egy laza kalandra

Sziasztok!
Vasárnap esténként párral, hölgyel ismerkednék.
Vasárnap esténként párral, hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Pár hölgytagját kényeztetném igény szerint, a párja előtt (hetero alapon)..!! Utazni tudok ésszerű távolságon belül..
Sziasztok!
Valaki holnap délelőtt szopatna Ózdon ?
Valaki holnap délelőtt szopatna Ózdon ?
Ma autós kaland pár esetleg ? Reptéren? Találkozunk és kis beszélgetés után elmegyünk, egy jól bevált helyre.megfelel innen párnák vagy nőnek?
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldott.
Harmincas budapesti pasi vagyok. Egyedül élek és igényt tartok a rendszeres minőségi szexre. Olyan hölggyel ismerkednék, aki nyitott volna találkozni velem ma este.
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Sziasztok! Szombat reggel 8 töl szívesen fogadnék Székesfehérváron párt vagy Hölgyet! 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Üdv István