Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Bi parokkal osmerkednek bpn sktiv vagyok
Mára keresek partnert nő vagy párt személyében Pest megyéből.
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
28eves 189/85kg. Kék szemű srác vagyok.
Nagy intimmel
Gárdonyi nudin hölgyek párokal szexelnék!
Sziasztok. Ma délután Pesten vagy környékén kalandra valaki?
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelött!
Sexpartnereim keresném ma délelött!
Valaki ma reggel 8-9:30 között Lajosmizsén? Cumiznék
Helyem van
Helyem van

sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok!
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Tatabányán vagy környékén Hölgyet, Párt keresek izgalmas együttlétre.
Ma este?
Ma este?
Sziasztok sportos igényes pasi extra mérettel szívesen ismerkedne búvóhely van 2 ker párok is érdekelnek hetero alapon szép estét üdv P
Á, mindenki csak vágyakozik!
Sziasztok,szívesen csatlakoznék kölcsönös szimpátia esetén hölgyek/párokhoz. Fiatal srác vagyok, utazni tudok.
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív/bi partnert elsősorban orálhoz. (Budapest)
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Utazni tudok.
Ma estére keresek aktív/bi partnert elsősorban orálhoz. (Budapest)
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Utazni tudok.
Sziasztok, a hétvégén érzéki kényeztető masszázst ajánlok a kikapcsolódásra váró hölgyek részére a Balatonnál. Írjatok, bátran, szép napot!
Cegléden ma este partnerem keresem bármi kölcsönösen kellemes dologhoz.
Csajommal ma vagy holnap este extrém pervit bizarr keresek vagy bi hölgyet a csajomnak!
Ma este remegésig, sorozatorgazmusig nyalnék, ujjaznék, kényeztetnék hölgyet aki igényt tart rá Miskolcon.
Lehet jelentkezni.
Lehet jelentkezni.
Sziasztok! Izgalmas szexre keresek hölgyet, párt ma estére! Heves és környező megyékben.