Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Helytelen a többesszám
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Most raertek ?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na làssuk ,vàrunk...
(Ez egy válasz Rambojack1 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 18:59

Sziasztok. Párt es keresek akik bevezetnének a hármas adta örömökbe. Esetleg szoló hölgyet is keresek kölcsönös játékokra akár az autómban, akár nálad. Utazni tudok helyet sajnos biztosítani nem tudok! 21/F képek az adatlapomon+egyéb infók.

Sziasztok. Párt es keresek akik bevezetnének a hármas adta örömökbe. Esetleg szoló hölgyet is keresek kölcsönös játékokra akár az autómban, akár nálad. Utazni tudok helyet sajnos biztosítani nem tudok! 21/F képek az adatlapomon+egyéb infók.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma este is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Ma este Tata és Komárom vonzáskörzetében szopnék diszkréten, autódban. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár minden finom jó dolgokra .
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
47 éves nem független ff vagyok. Többes szexben is tapasztalt , jó lenne találni valakit, vagy valakiket
A többit privátba megbeszéljük
Laca
Megismerkednék egy diszkrét olyan nős vagy kíváncsi hetero úrral sráccal aki már régóta gondolkodik azon milyen lehet egy másik sráccal együtt hokizni,esetleg megérinteni.Csak komolyak,határozottak írjanak!Pestmegyei vagyok,helyem van!Igényes ápolt sportos fiú vagyok.
Ma Budapesten hölgy, pár ? írjatok bátran.
Szekszard? Írjatok
Budaörsön keresném sexpartnerem ma napközben!
Hely kell!
Hely kell!
12-kor a reptéren találkozna velem nő vagy pár? Nagyon tele van a képen látható szerszámom.
Magas, 40-es igényes férfi vagyok.

Sziasztok!
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Szolnokon élő 40-es sportos pasi vagyok! Intelligens es igényes vagyok. Szolnokon es a környéken keresek párokat, hölgyeket vagy akár pasikat is. Pasikkal csak közös maszti jöhet szóba. Izgat a nyilvános helyen való találka is.
185 cm magas és kb 85 kg vagyok. A farkam 18-19 cm.
Ismerkedés esetén természetesen képeket küldök magamrol.
Sziasztok!
Marcaliban keresek hölgyet vagy párt ma napközben helyem van!
Marcaliban keresek hölgyet vagy párt ma napközben helyem van!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi. Parokkal osmerkednek bpn aktiv vagyok van itt okyan aki nemcsak irogatni akar ?