Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
NYIREGYHÁZI PÁR keres igényes jótestű pasit.
CUCKOLD-ra , 150/50/23 holgytagunk rendszeres teleélvezésére
CUCKOLD-ra , 150/50/23 holgytagunk rendszeres teleélvezésére
Sziasztok! Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral ismerkednék kizárólag heteroszexuális alapon!
Szerdán szexpartner keresek minden megoldás érdekel. Megbeszélés privátban.Köszi .
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok. Idősebb nőt keresek Zalaegerszegen kényeztetés céljából. Privátban üzenj.
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Most azonnal dugnek, 3as es szopnek kis farkat, farkakat, bo nyallal orakon at, pisiszex, labfetish, gangbang, bukake is mehet!!!
BUDAPEST, egybol helybe megyek, max 14 CM a Farokhatar!! Irjj!!!
BUDAPEST, egybol helybe megyek, max 14 CM a Farokhatar!! Irjj!!!
Ma este pàr autós kaland magas,sportos magy méretű pasival a Tisza tónàl.Dugjuk együtt vagy a hölgytagot vagy nézd hogy szopatom dugom
Ma ejszaka Nyiregyhazan lany vagy par? Biszex is ok, de csak paroknal. Ez esetben szopok es dughato is vagyok!
Sziasztok !
Ma este hölgy vagy pár ?
Fogadni is tudok.
Ma este hölgy vagy pár ?
Fogadni is tudok.
Rövid távon alkalmi partnert? Ez relatív téma. Bp és környéke, vagy Miskolc és környéke

Kimondottan a csajom részére keresünk kedd, szerda vagy csütörtök estére hölgyet esetleg biszex párt!
Pasikkal mos nem kíván lenni, így jelentkezzetek!
Pasikkal mos nem kíván lenni, így jelentkezzetek!
Szépvölgyi parkoló most valaki, hölgy vagy pár?
Igényes normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok 80 kg, 178 magas
Írj privátban
Igényes normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok 80 kg, 178 magas
Írj privátban
Napközbeni talira keresek lányokat , párokat! Utazni tudok és helyem is van! Privátba írj!
Sziasztok! Párként keresünk ma estére kb9-10 között egy pasit hármas kalandra helyünk van de utazni is tudunk !
Mi fiatalok vagyunk L :22 :F 29 mind ketten sportos vékony alkattal rendelkezünk és hasonló embert keresünk!
Mi fiatalok vagyunk L :22 :F 29 mind ketten sportos vékony alkattal rendelkezünk és hasonló embert keresünk!
Szopnék Bp.hely van
Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 20 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Sziasztok!
Badacsony Camping környékén keresek kalandot! Nő vagy pár személyében!
Badacsony Camping környékén keresek kalandot! Nő vagy pár személyében!
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek MA. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz