Tetováló szalonos kalandjáték?
Szabad a vásár alapon, mindent lehet de semmi sem kötelező
Zuhanyzó van és minden egyéb nyalánkság.
Szabad a vásár alapon, mindent lehet de semmi sem kötelező

Zuhanyzó van és minden egyéb nyalánkság.
Bi párokkal ismerkednék, Monor és környéke
Sziasztok! Feleségemmel közösen keresünk kalandot. Első sorban párt párcserére vagy egymás előtti szexre. Esetleg fiatal srácot.
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Sziasztok! 26 éves mackós srác vagyok átlagos mérettel. Nyitott vagyok minden újdonságra és perverz elképzelésre. Lányokkal párokkal ismerkednék Pesten és Környékén.
Szivesen szopnék mostanában jó farkú pasit Budapesten, akár autóban is. Én 31, bi srác
Párokat,aktív pasikat kielégítenék ma este!
Kár, hogy egyedül vagyok és a Haller utca...
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2023. 04. 15. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 09:07

Ápolt férfias ugyanakkor kezdő nyiottt heteró partnerem keresem lakásomra..apoltan... csak aktus..tehat erosen szerepjatekos formaban...
csak bp..

Zsófi drága, hát erről is lemaradtak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 14. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 22:56

Törölt felhasználó (4222642)

Két fiút várok most! IX. ker. Mester utca környéke! Lehettek barátok, vagy testvérek is.
Gyors, határozott, keményebb szexet kívánok... :P
Gyors, határozott, keményebb szexet kívánok... :P
Ápolt férfias ugyanakkor kezdő nyiottt heteró partnerem keresem lakásomra..apoltan... csak aktus..tehat erosen szerepjatekos formaban...
csak bp..

Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Csinos Holgyekkel ismerkednek akik szinten titkos kapcsolatot keresnek. Sportos, tapasztalt srac vagyok. Parok is irhatnak. Csaladom miatt hajnali, illetve napkozbeni talik megoldhatok. Szep napot!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Én meg kb 10 férfi innen !
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2023. 04. 15. szombat 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 02:04

Zsófi nagyon is valós. Sajnálhatod, hogy te már sosem fogod megismerni.
Keresek most csinos lányt vagy párt tartalmas időtöltésre Budapesten és környékén.
Zsófi nagyon is valós. Sajnálhatod, hogy te már sosem fogod megismerni.
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 04. 15. szombat 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen most is vár az 1 ik ism a válaszra !
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 04. 15. szombat 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 01:03

Ezt elhibáztad, Zsofi valós személy
S (mint mindenki) válogat, megvan hozzá a joga, s úgymond az "adottságai" is