Kanos pasit keresek, aki akàr most azonnal jol megbaszna. Hely van.
Jössz, megbaszol ès mèsz.
Jössz, megbaszol ès mèsz.
sziasztok párokal ismerkednék benne vagyok minden jóban helyem van veszprém megyében
Sziasztok !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Még keresek...
(Ez egy válasz Atesz86 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom környékén sexele egy jót egy duci passzív srác.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Autós tali valaki a 17.kerben vagy kőrnyékén?
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok
28eves srackent keresek párt vagy lányt ma estére.
Pest megyéből
28eves srackent keresek párt vagy lányt ma estére.
Pest megyéből
Sziasztok! Esetleg hölgyek párok ma Gárdonyi nudi?
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk.Szép napot mindenkinek!
Bi parokkal ismerkednek bpn aktiv vagyok
Sziasztok!
Most délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem nincs.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Most délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem nincs.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok . Ma délelőtt szopnék Füzesabonyban kocsiban .
Vecsés környékén most valaki sexre mi 2 uni bi f vagyunk hely van
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek minden jobban benne vagyok helyem van veszprém megyében írj
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár ilyen későn?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár ilyen későn?