Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Helló. Jászberény esti tali?
Ma este aktív bi pasi aki szopatna esetleg dugna ?Szombathely-Győr környékén!
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok! hölgy partnert keresek hétvégére Fejér megye / Székesfehérvár. Autózgatás iszogatás vagy akár nálam.
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Hát nem tudom FF-ként keresel, szerintem a helyet legalább neked kellene biztosítani.
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamionos srác, pasi közösokira fejér megyéből vagy erre átutazó?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sexpartnereim keresném ma du.!18.-19.kerület!Hely kell!
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hétvegére höggyel vagy párral ismerkednék
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozáshoz
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozáshoz
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!16.17. kerületben!
Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma napközben!16.17. kerületben!
Hely kell!
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás

Sziasztok! 27 éves hetero férfi keres hölgy partnert Fejér megye / Székesfehérvár. Autózgatás iszogatás vagy akár nálam.
hali tolna megyében NŐ vagy pár esetleg cuckoldra ma este?
Bika, aki megdugna ma? Belváros
Bp.szopnék .helyem van
NYIREGYHÁZI nő , pár?
Belvárosban diszkrét Helyem van
Magyas igényes pasi vagyok
Belvárosban diszkrét Helyem van
Magyas igényes pasi vagyok