Sziasztok! Van itt valaki aki Zamárdi-Siófok között huncutkodna?
Ma dél körül tervezem hogy felmegyek a szepvolgyire kalandoznek .holgy, v pár jelentkezését várom.nagyobb autóval leszek. Szép idő van.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám . Hölgyek ,párok írjatok bátran.
Sziasztok! Ma napközben kalandoznék! Hely akad.
Zalaegerszegen a héten reggel munka előtt, vagy szerda délelőtt pasi? Szopnék. Hely van.
Sziasztok.
Csütörtök 05.25-én Budapest felől Debrecenbe megyek késő este. Az útvonal mentén és közel lakó pasit keresek diszkrét talira. Ha valakit érdekel privát üzenetben írjon.
Csütörtök 05.25-én Budapest felől Debrecenbe megyek késő este. Az útvonal mentén és közel lakó pasit keresek diszkrét talira. Ha valakit érdekel privát üzenetben írjon.
Holnap délelőtt tervezem hogy felmegyek a szepvolgyire kalandoznek .hölgyel, v pár jelentkezését várom
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Illetve reggel munka előtt a jövő héten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 21:24
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok! Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Budapest valaki, leginkább pár vagy férfi? Hely ok, de menni is tudok.
Most keresek aktív partnert orálhoz Budapesten belül.
27 éves, normál testalkatú srác vagyok. Helyem nincs.
27 éves, normál testalkatú srác vagyok. Helyem nincs.
Dunaújvárosi lakásomban párt vagy hölgyet fogadnék! Hétköznap napközben!
Sziasztok! Ma este pár, hölgy egy fergeteges szexkalandra? Zegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Sportos, intelligens, többesben jártas negyvenes vagyok. További infó az adatlapomon.
Mai napon párt keresek
28eves 180/85kg. Kék szemű srác vagyok
Hetero alapon keresek
Pest megyéből lehetőleg
28eves 180/85kg. Kék szemű srác vagyok
Hetero alapon keresek
Pest megyéből lehetőleg
Ma estére Keresek lányt vagy párt a hölgy örömére!! Hely adott de utazni is tudok! Persze nem a HOLDIG smile
Sziasztok. Holnap reggelre keresek kalandot Bpn. Írj priv.
sziasztok. MA estére keresek párt vagy lányt akik benne lennének kukkolásban,esetleg csak simogatásban masszázsban,farokverésben vagy 3as szexben nógrád és pest megye várom üzeneteket privátban találka ma este .sziasztok