35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Szőrös testű, férfias bi aktívat keresek, 40+, nem baj ha nem vagy kigyúrt! Eger.
Sziasztok. Múlthéti sikeres hármas után, ismét párt keresek erre az estére egy szenvedélyes hetero alapú együttléthez.
Utazni tudok reális távolságon belül.
22 éves pasi vagyok, 18/4,5 intimmel smile képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg
Utazni tudok reális távolságon belül.
22 éves pasi vagyok, 18/4,5 intimmel smile képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg
Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres férfias srácot, csongrád-békés megye vagy erre járóban vki?
Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem akár már ma !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Szép estét

Sziasztok!
Képet tudok küldeni.
Szép estét
Képet tudok küldeni.
Szép estét

Sziasztok, 9 körül Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Zalaegerszegen ma este 19 felé pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress! Köszi.
sziasztok párokat keresek hármas szexre Veszprém megyében lakom Tapolca mellet benne vagyok minden jóban írj
13.keruletben 26 éves izmos srác, most keres valakit
Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Ma szexelni, perverzkedni, élvezkedni!
Sziasztok!
Hölgy vagy pár most a Szépvölgyi parkolóban ?
Csak hogy vagy pár érdekel, igényes pasi vagyok
Írj privatban
Írj privatban
Kecskeméten keresek nagy mellű nőt csöcsörészésre!
Hölgyekkel parokkal ismerkednek Budapesten és vonzaskorzeteben
Valaki szex Kecskemét és környéke?

Zalaegerszegen ma este 19 felé pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress! Köszi.
.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 10:47

Sziasztok!
Írj privatban
Írj privatban
Ma szex????