Holnap délelőtt gyere Zalavárra szopass, bassz meg és ĝecizza seggembe!
Szopatni baszni szerető pasi ma bp belváros?
Zalaegerszegen kedd, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok, ma este pàrt fogadnék a 11. Kerületben.
Ha még nem alszik mindenki.
Ha még nem alszik mindenki.
Keresnék Budapesten (elsősorban a belvárosban) valakit, akit le lehet szopni, illetve a farkába lehet ülni.
Június 15-re keresnénk utazni tudó 35-50 éves párt.
Pár gyors levélváltás, amiben egyeztetjük a terveket, tabukat, majd videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs. Adatlapot olvassatok, ha kérdés van, akkor keressetek privátban.
A pasi bi egy opció, amit mi szeretünk, de nem feltétel!
Pár gyors levélváltás, amiben egyeztetjük a terveket, tabukat, majd videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs. Adatlapot olvassatok, ha kérdés van, akkor keressetek privátban.
A pasi bi egy opció, amit mi szeretünk, de nem feltétel!
Keresnék Budapesten (elsősorban a belvárosban) valakit, akit le lehet szopni, illetve a farkába lehet ülni.
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Van aki szivesen ismerkedni fiatal sraccal?
Sok mindenre nyitott vagyok, ha van barmi elképzelésed, írj és privátban egyeztetünk
További szep napot mindnekinek!
Van aki szivesen ismerkedni fiatal sraccal?
Sok mindenre nyitott vagyok, ha van barmi elképzelésed, írj és privátban egyeztetünk

További szep napot mindnekinek!
Sziasztok! Fiatalos 47/54 éves pár vagyunk. Csütörtöktől (06.13.) keddig (06.18.) Siófokon keresünk biszex férfit, hölgyet vagy párt mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Nagyobb méret előny (min. 18/5 cm). Ha te is szeretnél kalandozni, izgalmas együttlétben lehet részed egy valós párral. Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről.
Helyem nincs.
Helyem nincs.
Sziasztok! Nagykanizsa, Nagyatád, és környékén, saját hellyel rendelkező CIGÁNY származású férfit keresek, ki csatlakozna, egy, már meglévő 3as csapathoz. 35 éves, szőke, modell alkatú magyar nő dugasára. Helyet te adod, kizárólag napközben alkalmas. Privát üzenetet írjatok. Köszi. ( Csak cigány. Ez a hölgy kérése)
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Ma este cuckoldkedvelő párhoz csatlakoznék jó mérettel.
Szopok,nyalok,és én is szopható vagyok mindkettőtöknek.Nagy lógós cickók,nagy intim méret a kedvemre való.
Ápolt,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Bp,és környéke.
Utazni tudok.
Szopok,nyalok,és én is szopható vagyok mindkettőtöknek.Nagy lógós cickók,nagy intim méret a kedvemre való.
Ápolt,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Bp,és környéke.
Utazni tudok.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Holnap reggel/délelőtt nyiregyen kalandoznék, írj ha érdekel
Sziasztok!
Helyem nincs.
Helyem nincs.