Sziasztok! Ma este hölgy, pár, akik kalandoznának velem? Gyöngyös és környéke + 50 km…
Hello
Szekszárdi hölgy.?
Írj privátba...
Szekszárdi hölgy.?
Írj privátba...
Sziasztok.
Akár ma estére keresek lányt, nőt, párokat tartalmas együttlétekre.
Székesfehérvár és környékén.
Akár ma estére keresek lányt, nőt, párokat tartalmas együttlétekre.
Székesfehérvár és környékén.
sziasztok, budapesten keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, helyem van a 11. kerületben
Sziasztok
Ma délután Vác Szada környékén hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni? Privát üzenetet küldj
Ma délután Vác Szada környékén hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni? Privát üzenetet küldj
Ma délután szopatok Győrben és a környéken. Jelentkezz!
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Szép reggelt
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
Sziasztok ,kamionos ,fuvarozó aktiv férfivel ismerkednék ,csak sex és mindenki megy tovább ,Passziv ,használható a dolgát tudó és jól végzö pasi vagyok ,irj ha faszodra húznál
Sziasztok
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan nőt akivel lehetne ismerkedni 38 éves kicsit mackós férfi vagyok. Keresem azt a partnert aki mer nyitni és igazán bevallásos. Ha van itt ilyen kérlek írj
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan nőt akivel lehetne ismerkedni 38 éves kicsit mackós férfi vagyok. Keresem azt a partnert aki mer nyitni és igazán bevallásos. Ha van itt ilyen kérlek írj
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Ma este valaki veresegyház vagy környékén? Autós kaland? De helyem is van.
Helló /estét.
Hölgy Pesten mostanában 1 kis klub látogatásra.?
Akár ha csak kíváncsiskodna
Hölgy Pesten mostanában 1 kis klub látogatásra.?
Akár ha csak kíváncsiskodna
Sziasztok, holnap 16 órától (amíg bírjuk) keresek
hölgyet 30 éves korig! Helyem van.
hölgyet 30 éves korig! Helyem van.
Ez még aktuális
(Ez egy válasz Husbandforsex üzenetére (2026. 01. 17. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 21:42
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Sziasztok ma este keresek lányt, helyem van Budapest.
Sziasztok!
Ma estére keresek pàrt. Helyem van.
Ma estére keresek pàrt. Helyem van.
Szépvölgyin mostanában ráérő Nőt keresek. Pár is jöhet!
Sziasztok. Mai napon ápolt, igényes pasiként párhoz csatlakoznék, akik pasit keresnek. Mobilis vagyok, utazni tudok. Dobjuk fel a napunkat
Sziasztok ! Péntek vagy szombat délutánra keresek szexpartnert, hölgy vagy pár személyében. Szeretem jó hosszan masszírozni és kényeztetni a nyelvemmel a puncit.

naphal

tomika0418