Sziasztok!
Pàrt keresek, akàr alkalmilag is.
Pàrt keresek, akàr alkalmilag is.
Sziasztok, holnap hajnalban indul a repülőm, de ma este már Pesten vagyok, ha esetleg délután, este egy kedves pár, hölgy fogadna… annak nagyon tudnék örülni… cserébe szívesen megmasszírozom….természetesen párnál, mindkét tagot..
Debrecenben ma cumiznék hely megoldható diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Gyere szopni hejem van Pesten v szopatni teljes diszkréció adott és elvárt
Ma este 6 körül debreceneben cumiznék hely megoldható, gyere el cumiztass meg utána mindenki menne dolgára ápolt diszkrét macis pasi vagyok.
Ma estére keresünk hármas játékra értelmes srácot. Tatabánya Turul. Kérlek olvass adatlapot, fotó nélkül NEM talizunk senkivel. Elegünk van a bemutatkozásban igényes, 86 kilós emberekből akik a valóságban 120 kilós, gumipapucsos, kifakult polójú dinnyeárus. Nem értem, hogy miért nem lehet vállalni magunkat! Köszönöm!
Olyan hölgyet keresek aki megujjazna miközben leszop
Valaki parád , parádsasvár környékén?
Most helyem van Fóton még sokáig fent vagyok írj ha jönnél.Szopnék.
(Ez egy válasz Csab-ika üzenetére (ma 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ma este fogadnék kalandozni vágyó partnereket.
Ma este fogadnék kalandozni vágyó partnereket.
Budán mostanában valaki?
Sziasztok! Debrecenben keresek Hölgy partnert most alkalmi titkos kalandra nem egyedülálló vagyok így a diszkréció fontos!!
Békéscsaba és kör. Kemény faszt szopnék. Tudok utazni.
Délután 4 van helyem gyere ugorj. Fel hozam meg szopatlak vagy te engem titikba Budapest irj
Délután 4 van helyem gyere ugorj. Fel hozam meg szopatlak vagy te engem titikba Budapest irj
Jóreggelt! Hajdúsámson-Nyíradony környékén keresek hölgy partnert alkalmi kapcsolatra. Diszkréció fontos!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Délután Mohács környékén kalandoznék elhanyagolt hölgyel, anyukáddal, de párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére! Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

Reggelt! Hölgyet fogadnék ma reggel csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm!
Most helyem van Fóton még sokáig fent vagyok írj ha jönnél.Szopnék.