Extra nagy méretű most van a 2. kerület környékén szőke barátnőm örömére?
Sziasztok.Ma este hölgy Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén aki kalandozna?
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Kecskeméten keresek egy hölgyet szexpartnernek alkalmi vagy hosszú távon, kor nem kérdés!
Ma éjjelrenkeresek partnert (de péntekig minden este o.k.) hölgy vagy pár szeméjében. Érd vagy Bp Érdhez közel eső kerületei játszanak, autóm van, mobilis vagyok. 18/4 kitartó, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Mindent vállalsz?Mindenhol? Nyáriszünet?
(Ez egy válasz Oneobject25 üzenetére (tegnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:24

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Sziasztok ma este budapesti csajok?
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Sziasztok.
Ázsiai/Dél Amerikai Hölgy van itt, aki európai Pasit keres.?
Ázsiai/Dél Amerikai Hölgy van itt, aki európai Pasit keres.?

Sziasztok
Lenne hölgy ma este 8 körül Vácon? Orálra vagy dugásra? Privátban írj
Lenne hölgy ma este 8 körül Vácon? Orálra vagy dugásra? Privátban írj
Sziasztok!
Webcamon közös maszturbáláshoz vagy Egerben és környékén akár élőben is keresek extra, perverz beállítottságú, nyitott partnereket főleg hölgyek, párok vagy travik személyében. Ha szereted a harisnyát, leggings-t az csak plusz!
Privátban várom a konkrét jelentkezőket!
Helyem van Egerben
Webcamon közös maszturbáláshoz vagy Egerben és környékén akár élőben is keresek extra, perverz beállítottságú, nyitott partnereket főleg hölgyek, párok vagy travik személyében. Ha szereted a harisnyát, leggings-t az csak plusz!
Privátban várom a konkrét jelentkezőket!
Helyem van Egerben
Párosunkból a nő vagyok. Páromat a Férfit szeretném meglepni nővel, nőkkel. Lehet ugy hogy csak ő, de én is csatlakozhatok. Férfiakat kizárjuk. Maximum ha egy páros nőjét kapjuk kölcsön, akkor nézheti.
Este valaki Szigetszentmiklóson?
Sziasztok .. hölgy partnert Monor , Pilis környéke aki esetleg kalandozna ?
Sziasztok! Igényes, ápolt pasiként a mai napon párhoz csatlakoznék. Elsősorban Fejér megye és 100 km-es körzete. Ha lenne kedvetek ismerkedni irjatok. smile
Hölgyet keresek aki szívesen leszopna egy formás farkat!
A többit privátban beszéljük meg.
A többit privátban beszéljük meg.
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.