Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek partnert Bp vagy környékén hölgy vagy pár személyében. Itt ismerkedhetünk PM-ben, egyező elképzelések esetén a jövő héten kivennék egy szabadnapot és egész nap élvezhetjük egymást. 1-2 órás együttlét nem preferált számomra, akkor írj, ha benne vagy egy egész napos szexmaratonban. Én bírni fogom az iramot. Hely kell. Ha jól sikerül a közös nap, folytatásban benne vagyok.
Sziasztok!
26 éves sportos, nagy mérettel rendelkező budapesti srácként szívesen vállalnám a bull szerepet egy párnál!
26 éves sportos, nagy mérettel rendelkező budapesti srácként szívesen vállalnám a bull szerepet egy párnál!
Holnap délelőt szivesen kényeztetnek nöt viszonzás nélkül akár maszirozás is csak amit te kivánsz
Hello! Holnap azaz szerdán hölgy , pár kis sexre???☺️
Sziasztok. Január 23-ra keresek egy hölgyet akivel reggeltől reggelig elszorakoznank
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom.
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom.
Nograd-Heves megye és környékén normális, férfias, diszkrét biszex férfi van? Írj privát üzenetet! Írj privát üzenetet!
Szombat estére párral kalandoznék. Ha csak két pasit szeretne szopni a hölgytag abban is benne vagyok. De hetero alapon bármi mehet. Kecskeméten hellyel rendelkezem.
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! M3 on valaki Pestről Debrecen felé, valamelyik pihenőben kaland?
Szopnek 11 kerben
Sziasztok. Január 13.ra keresek szortelen aktív/uni pasit. Nyitott vagyok több mindenre. Szortelen max 45 éves korig, nagy meret előnyben. Hely ok. BP 13 kér.
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Cuckoldban vígasztalódnek szakítás után
Írj rám
Írj rám
Sziasztok. Mai nap folyamán fogadni vagy utazni tudó fiút , lány vagy párt keresünk partneremmel. Első sorban BISZEX partnereket keresünk. Utazni tudunk ésszerű távolságon belül ,de jobban szeretnénk ha mobilis lennél.
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Ma délutánra keresünk nagy intimmel srácot vagy biszex csajt

naphal

harisnyáspár
Sandra M