Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok. Olyan nőt keresek, aki megdugná a seggem, egy felcsatolható dildoval. Ha van érdeklődő esetleg írjon üzenetet nyugodtan. <3
Sziasztok, ma este siófokon hölgy v pár? Mala gardenben szállok meg, ott van helyem. Ha itt vagyok és érdekel privát ütit irj.
Tamás
Tamás
Újpesten most este egy Nő aki ráérne? Ismerkedés...
Ráckeve környékén keresek lányt/párt hetero mókára. hely van. akár szakszerü masszázs is.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Balatonkenese és környékén keresek ma estére
Sziasztok.Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Pásztó-hatvan-gyöngyös vonalon keres valakinek partnert a mai vagy a holnapi napra magának? Helyem van és utazni is tudok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet privát üzenetben várom a megkereséseket !

Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén!

22 vagyok pesti passzív es aki imádni akarja a szűk lyukamat és a kerek popsimat az írjon rám holnap reggel ráérek. Bármit is beszelünk meg megéri bennem lenni

Sziasztok. 26 éves lettem pár napja, Budapesten élek. Alapvetően hetero vagyok, de egy ideje vonz a gondolat, hogy kipróbáljam pasival. Idősebb férfit keresek, aki dominánsan elintézne. Ami fontos, hogy egészséges legyél, nem akarok semmit összeszedni. Erőszak engedélyezett. Legyen kocsid vagy lakásod. Maximális diszkréció. Ha csak a torkom basznád szét, az is ok. Még egyszer kiemelem, hogy csak egészséges férfi írjon. Kinézet nem számít. 30 és 60 év között.
Sziasztok. Holnap estére hölgyet, párt keresek.
Sziasztok! Párommal hétvégén Pécsen leszünk ezért fiatalabb igényes pasit keresünk hármas élvezetekre. Privátban keress és megbeszéljük a további részleteket.
Sziasztok!
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon.
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en. 48 éves hetero férfi vagyok
Valaki Sóskúton Öreghegyen akit leszophatok és meg dugna engem 16:30tol 17:00 ig
Két férfi csinos nőt keres hármas hancurra.
Keresek valakit aki orális kalandban részesítene