Sziasztok! Ma este feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja előtt, vagy közösen, igény szerint! Adatlapom alapján…
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Ma estére keresem 33 évesen, átlagos testalkattal, nagyobb mérettel hölgy, esetleg pár társaságát Budapesten.
M0 Vecsés környékén kamionos kalandra nő vagy pár mostanában?
Valakinek most a keleti környéken nincs kedve el elveztetni? Sok jön!

Szeptember 15-i hétre keresem alkalmi hölgy partneremet. Pár napot a fővárosban töltök, szeretném egy estémet kellemesen eltölteni valakivel. Helyem igényes szállodában lesz a VII. kerületben, ahol elbújhatsz velem, ha a diszkréció fontos számodra. Belső leveleket várok.

11 ker környéke? Írj privátot.
Szia
Mit jelent az “idősebb”? (Ez egy válasz SB123 üzenetére (ma 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:38
Mit jelent az “idősebb”? (Ez egy válasz SB123 üzenetére (ma 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, 13. kerületben nagy mellű, szub nő keresne idősebb férfit, aki tudna fogadni. Ma kettőig érek rá.
Sziasztok, 13. kerületben nagy mellű, szub nő keresne idősebb férfit, aki tudna fogadni. Ma kettőig érek rá.
Sziasztok. Hellyel rendelkező bi partnereket keresünk ma estére.bi par, lány esetleg méretes férfi üzenetét várjuk. Nem kávèzgatni szeretnénk!
Most Miskolcon valaki szopna?
Sziasztok Hölgyek.
Pesten hölgy(pár hetero Alapon)mostanában 1 laza Kalandra?
Pesten hölgy(pár hetero Alapon)mostanában 1 laza Kalandra?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Debrecenben keresek hölgyet. Nem dohányzó független srác vagyok 32 éves srác vagyok. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Most valaki egy gyors kalandra? Pár vagy pasi?
Újpest környékén biszexelni most?
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok, holnap délután hölgyhöz/párhoz csatlakoznék hetero alapon
helyem lenne, amennyiben felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődésetek, írjatok