Debreceneben ma este 6 körül cumiznék hely megoldható diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Lakásomon fogadnék nőt és vagy párt. Utazni is tudok. Mindent megbeszelhetünk
Ma dun hölgy v pár van aki szeretne kalandozni? Bp autós v helyem is van.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok!
Ma estére keresek randit/szexrandit. Elsősorban egy hölgyet keresek, de szívesen leszek fűszer egy párnál is, akik harmadikat keresnek egy igényes, normális pasi személyében. Lakásom van, jó társaság vagyok, de igény esetén én is tudok utazni belátható távolságon belül.
Írjon, akinek beleférhetek a programjába.
Ma estére keresek randit/szexrandit. Elsősorban egy hölgyet keresek, de szívesen leszek fűszer egy párnál is, akik harmadikat keresnek egy igényes, normális pasi személyében. Lakásom van, jó társaság vagyok, de igény esetén én is tudok utazni belátható távolságon belül.

Írjon, akinek beleférhetek a programjába.
Sziasztok!
Most valaki Szombathely környékén ismerkedne?
Most valaki Szombathely környékén ismerkedne?
Sziasztok mai nap kalandot keresek 11 kerület körül.
Jó reggelt! Ma pénteken egész nap fogadnék hölgyet csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled!
11 kerben?
Sziasztok. Na egy próbát teszek hátha bár nem lehetetlen! Bp-i pár mostani időtájban lenne akik ráérnének élőben is találkozni szexelni a nő örömére és 3-asra keresnek hetero potens pasit? Zuglóban lenne hely és ha lenne ilyen pár akkorr tovább privátban folytassuk. ))
Sziasztok!
Szombathelyen keresek holnap délelőtt.
Szombathelyen keresek holnap délelőtt.
Unatkozó Hölgy ma éjszakára Újpesten?

Bi párt keresek most, szívesen szopnek, akar a hölgy taggal közösen!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Gödöllőnél valaki cumira?
Sziasztok! Cegléd környékén fiatal (18-25) alkalmi kalandra?
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Sziasztok ma ester keresek unatkozo holgyet Budapesten
Helyem van de utazni is tudok

Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.