Gödöllőnél srác közös hokira?
szia, én esetleg, de le vagyok tíltva
(Ez egy válasz Többeskaland37 üzenetére (ma 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén kaland ma este?
Budapest /Reptér környékén kaland ma este?
Sziasztok. Mai napra keresek magamnak partnert Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon. Utazni tudok és fogadni is. Megkereséseket prívátban fogadom ! smile
További szép napot mindenkinek!
További szép napot mindenkinek!
Dunaharaszti környékén valaki?
Eléggé tele van a farkam, valaki/valakik segíthetnének! Pár vagy pasi?
Hétfő estére keresek mókát

Békásmegyeri piac mélygarázs wc-ben glorys kaland valaki ma?
Békásmegyeri piac mélygarázs wc-ben glorys kaland valaki ma?
Ennyi kamuzó embert ami itt van atyaég nevetséges tényleg!
Sziasztok, randiznék Bp-en hölgyekkel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Néhány info az adatlapomon..
Sziasztok! Keresek párt akihez lehetne csatlakozni, illetve pasit egy kis kalandozáshoz. Elsősorban Bp és környékén.
Fehérvár vki bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Most valaki aki szopni és szoptatni akár vecsésen?? Itt vagyok,írj !!!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok mi egy pár vagyunk Marcsi és Krisztián
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (ma 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:38

Sziasztok! Ma estére keressük partnerünket, aki csatlakozna párosunkhoz. Hölgy, pár, esetleg szóló férfi személyében. Kizárólag a közelből! Fényképes emaileket várunk!
Kaposvári ötvenes pasi vagyok. Olyan nőket keresek akik alkalmannként kivernének,spriccelésig. Diszkréten, csak az élvezet miatt. Párok is!. Privire írjatok. Hely kell!
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt!
Most valaki Vecsésen ?
Sziasztok.
Komárom - Bábolna környéken taliznék mostanában... Cumiztatnék stb. 16-18 óra közt.
Komárom - Bábolna környéken taliznék mostanában... Cumiztatnék stb. 16-18 óra közt.