Sziasztok.
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
2ff1nő hármasunkhoz keresünk férfit negyediknek a hölgy örömére. 25-45 közti potens,minimum 18-as mérettel rendelkező jelentkezését várjuk. Helyünk van Kecskeméten. Csak az jelentkezzen aki komolyan is gondolja és tudjon jönni a megadott esti időre,nem csak letud lépni egy fél órára az asszonytól.
Valaki most Budapesten ?
Most reptèr valaki?
Szia minket érdekel a dolog 30 -34 évesek vagyunk
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (2025. 10. 11. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 15:58

Sziasztok! Párt keresünk, ahol a férfi szívesen végig nézné, hogy a feleségével hármasban gabalyodunk.
Szia 30 éves vagyok ápolt nem tudom érdekel e ? Intim méretek jók
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2025. 10. 11. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 16:48

Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Szia engem érdekelne a dolog hova kelene meni ?
(Ez egy válasz malna02 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 20:12

A hosszú hétvégére keresünk 50 éves korig 3 hetero, nem dohányzó férfit. Az ismerkedés menete viber, képcsere, telefonbeszélgetés, aktus. Ne zavarjon, ha szendvics közben egy másik férfi van a közeledben és esetleg összeér a farkatok. Tudom, hogy nehéz még egyet is összehozni, de éppen ez benne a kihívás
Sziasztok! 18.-ára, szombatra keresnénk Miskolcon, vagy környékén hellyel rendelkező, nap közben ráérő párt vagy hölgyet kellemes együttlétre. Ha gondoljátok, keressetek, beszéljük meg! Lehetőleg privátban írjatok!
Sziasztok! Most Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki, aki szeretne találkozni és egy kis huncutkodásban benne lenne? Keressetek nyugodtan!
Hali valaki d.e bugyin?
Passziv 21
Passziv 21
Mostanában/délelőtti órákban közös maszti, szopás -szopatás vecsésen autóban?
Sziasztok!
Férfink ma nőt, párt fogad masszázsra és egyéb finomságokra saját lakásán, illetve szívesen meglátogat. Elképzelésed szerint valósítsuk meg vágyainkat. Privátban egyeztessünk mihamarabb, hogy össze szervezni az időpontot
Férfink ma nőt, párt fogad masszázsra és egyéb finomságokra saját lakásán, illetve szívesen meglátogat. Elképzelésed szerint valósítsuk meg vágyainkat. Privátban egyeztessünk mihamarabb, hogy össze szervezni az időpontot
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Dél-Pest megye
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Dél-Pest megye
Ma este Bicskén szabadban vagy akár autódban? Passzív vagyok
Sziaszot. Ma délelőtt Miskolc?
Sziasztok! Tatán keresnék, hölgyeket minden jóra. Akár csak beszélgetni vagy egy vacsorára. Hétfőtől csütörtökig reggelig. Diszkréció adott és elvárt.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Ki irt gond-ról elárulod?
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem nekem vannak itt gondjaim...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)