Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Aktív, autós srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, autós srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet

Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Lányokat nyalnék kedvükre perverzen.
Baján most keresek aktív bi szexpartnert hellyel. Megyek,te is elmész,jövök. Az ajtóban kezdhetjük már. Kb 20-ig tudok menni BAJÁN.
eland Ma estére 21 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Olvass adatlapot ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok.
Két férfi csinos sub nőt keres
Békéscsaba és környékén keresek sexpartnert!
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Repréren lehetne mostanába kukkolni valakit?
Siófokon alkalmi szexet keresek
Van másik oldal is
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (ma 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:10

Úristen az előző 5-10 kívánság tényleg ennyi ez az oldal ....siralmas ....
Úristen az előző 5-10 kívánság tényleg ennyi ez az oldal ....siralmas ....
Sziasztok
Hölgyeket+Párokat keresek 3 ker ben
Hölgyeket+Párokat keresek 3 ker ben
Sziasztok itvagyok a Gyáli uton kinek lenne kedve huncutkodni?
Most vecsésen. közös maszti, szopás -szopatás??
Álló farokkal maradtam. Valakinek volna kedve rajtam segiteni? Helyem van.
Székesfehérváron a kórházba keresek nőt aki kiverne. Privizz
Sziasztok! Ma Budapesten vagy Pest vármegyében hölgy?
Hölgyet keresek ma Debrecenben Alkalmi kalandra. Kb 13 óráig. Diszkréció fontos!