Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Sziasztok. Mosonmagyaróvár és környékén szopnék viszonzás nélkül . smile ))
Sziasztok! 07.30-án Debrecenben töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék egy jó fej, nyitott, csinos párt bármilyen felállása. Részemről sok minden beleférhet egészséges keretek között. Én 33 éves 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, nyitott, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van az adott területen.
Írjatok bátran
Írjatok bátran

Ma estére BP férfi beszállót keresünk 3F 1L felálláshoz. Max 30 éves korig. Írj privátban.
Sziasztok, hölggyel randiznék Bp-en az adatlapom szerint. 47 éves hetero pasi vagyok.
Debrecenben nem cumiztatna most valaki? Hely van. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sportos, fiatal, szexi pár vagyunk masszőr végzettséggel. Ma este egyedülálló hölgyet vagy pár hölgyét megmasszírozunk igény szerint Budapesten. Fizetés természetben
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Írtam, semmi
(Ez egy válasz Ddddddd üzenetére (ma 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:55

Sziasztok,
Keresek valakit aki kipròbálhatnám a cum controllt.Helyem van Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha érdekel
Keresek valakit aki kipròbálhatnám a cum controllt.Helyem van Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha érdekel
Sziasztok,
Sziasztok,
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Hali Sellye szigetvàr kőrnyèki bi pasi pàr
Hatvanban valaki ?
Ma estére fiatal 35 Max sportos pesti sracot keresünk, aki valóban el is jönne!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Fehervar egy kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok pár aki roszalkodna?
Valaki most Gyöngyösön aki legalább szopni szeretne?