Sziget?
Kabán valaki most este?
Ma este pár vagy nő?
Haverommal keresünk párokat vagy nőket.
Akár csak kukkolunk
30 éves jófej srácok vagyunk
Viber esetleg ?
Haverommal keresünk párokat vagy nőket.
Akár csak kukkolunk
30 éves jófej srácok vagyunk
Viber esetleg ?
Sziasztok. Na Bp Zuglóban adott a lehetőség helyszin egy nyitott bevállalós szeximádó párnak akik helyet keresnek és szeretnének több pasis szexet! Van ilyen pár ma estére aki ilyen lehetőséget keresnek?

Ráckeve környékén keresek lányt/párt hetero mókára. hely van. jelige: szeretem a keserűmézet :P
Ma, holnap vagy hétfőn szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

megmarkolnék egy jó farkat holnap napközben Pest megyében,autoban,szabadban
Gödöllő mellett fiatal srácot cumiznék egész este ráérek.
Írj nyugodtan
Írj nyugodtan
Ma este pár Balatonfüreden?
Kukkolás, egymás előtti élményre keresünk part.
Kukkolás, egymás előtti élményre keresünk part.
Szombathelyi 46é. pasi Strap-on szexhez keresi Női partnerét.Nagy vágyam régóta,hogy ebben a fordított szerepben egy Nő elkapjon és megdugjon.Átélni megélni azt a fajta érzést amikor Női szerepben lehetnék akit megdugnak.
Pasik nem érdekelnek.Csakis Női partner jöhet szóba aki meg is dugna.
Pasik nem érdekelnek.Csakis Női partner jöhet szóba aki meg is dugna.
Sziasztok!Szolnok megyéből esetleg van olyan hölgy,pár aki férfit keres magának a ma délután folyamán?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Esztergom környékén cumiznék. Ha szeretnél egy bőnyálas, szájbaélvezős szopást írj üzit.
Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Bogláron hölgy vagy pár esetleg most?
Ma estére keresek hölgyet! Mezőkövesd kőrnyékén
Gödöllőnél fiatal hetero vagy bi srác aki cumiztatna?
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok! A hétvégére keresek kalandot, párt , lányt, de erdekel a közös nudizás, játék a szabadban, vagy más huncutság is.
A fene vinné el, ti sem engem kerestek!
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)